Arbeidsvoorwaarden

Het HagaZiekenhuis kent veel flexibele arbeidsvoorwaarden, zodat je de arbeidsvoorwaarden goed af kunt stemmen op je persoonlijke situatie. Een verkort overzicht kan je in onderstaande tabel vinden. Onderaan deze pagina vind je meer gedetailleerde informatie.

Verkorte informatie arbeidsvoorwaarden

CAO CAO Ziekenhuizen
Collectieve verzekeringen Collectieve kortingen op diverse verzekeringen
Eindejaarsuitkering 8,33% van je jaarsalaris
Fulltime 36 uur
Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden Profiteren van bruto-/nettovoordeel
Pensioen Bijdrage van 50% aan je pensioensopbouw
Personeelswinkel Antwoord op al je vragen over de CAO en wettelijke regelingen.
Persoonlijk levensfase budget (PLB) 57 PLB-uren (bij fulltime dienstverband), naast 4 weken verlof
Sporten op het werk Voor of na je werk sporten in de fitness ruimte of sporthal van het ziekenhuis
Vakantiegeld 8,33% van je jaarsalaris
Vervoersbeleid €0,08 per kilometer, vergoeding tot 50% van je OV-abonnement.

 

Uitgebreide informatie arbeidsvoorwaarden

CAO

Wanneer je in dienst bent van het HagaZiekenhuis, val je onder de CAO Ziekenhuizen. Deze CAO biedt een marktconform salaris en beschouwt een 36-urige werkweek als fulltime. Binnen het HagaZiekenhuis zijn veel mogelijkheden om parttime te werken. In de vacaturetekst staat altijd vermeld hoeveel uur de functie betreft.

Collectieve verzekeringen

Je kunt deelnemen aan een aantrekkelijke collectieve korting op de premie voor het basispakket en aanvullende pakketten bij de zorgverzekeraars DSW, IZZ en Menzis. De korting geldt ook voor een eventueel meeverzekerde partner. Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je ook profiteren van een werkgeversbijdrage.

Ook Centraal Beheer Achmea biedt korting op een groot aantal verzekeringen. Daarnaast kun je deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, om inkomensdaling bij langdurig arbeidsongeschiktheid te beperken.

Eindejaarsuitkering

In december ontvang je 8,33% van je jaarsalaris.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Binnen dit uitruilsysteem kun de fiscale mogelijkheden benutten om te profiteren van bruto-/nettovoordeel. Bijvoorbeeld met de regeling ‘Reizend Rijk’: hiermee profiteer je van de fiscale ruimte tussen het volgens de CAO uitgekeerde bedrag aan reiskosten (€ 0,08/km) en het bedrag dat fiscaal is toegestaan (€ 0,19/km). Ook kun je goedkoper fitnessen, door de kosten van (bedrijfs-) fitness uit te ruilen met je bruto maandsalaris.

Pensioen

Bij indiensttreding wordt je aangemeld bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Heb je pensioen opgebouwd bij een andere verzekeraar? Dan kun je binnen 6 maanden na indiensttreding een waardeoverdracht aanvragen. Je bouwt pensioen op voor ouderdomspensioen, partner- en wezenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen. Het HagaZiekenhuis draagt 50% bij aan je pensioensopbouw.

Personeelswinkel

Als Haga-medewerker kun je met al je vragen over CAO en wettelijke regelgeving bij de Personeelswinkel terecht.

Persoonlijk levensfase budget (PLB)

Naast de 4 weken wettelijk verlof, ontvang je bij een fulltime dienstverband nog 57 PLB-uren. Je kunt deze uren opnemen, bijvoorbeeld om te studeren.

Sporten op het werk

In de fitnessruimte en sporthal in het ziekenhuis (HagaFit) kun je onder professionele en persoonlijke begeleiding, voor of na je werk sporten. Via de MSKA regeling betaal je slechts €8,- netto per maand voor onbeperkt fitness. HagaFit biedt verschillende sportactiviteiten: fitness, work-outs, lessen en sport en spel.

Vakantiegeld

In mei ontvang je 8,33% van je jaarsalaris.

Vervoersbeleid

Je ontvangt €0,08 per kilometer voor zowel de heen- als terugreis. Wil je met het openbaar vervoer komen? Je kunt tot 50% van je OV-abonnement vergoed krijgen. Tevens kun je met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden deelnemen aan een fietsregeling, waarmee je je fiets met fiscaal voordeel kunt aanschaffen.

Vragen? Stel ze aan de HR servicedesk!

(070) 210 4900 of servicedesk.po@hagaziekenhuis.nl.

CAO & Pensioen regeling

 

 

Onze zorgverzekerings partners

 

 

HagaFit sporten voor en na het werk, ook yoga!

JongHaga

HagaNees