Het Recruitment team

van linksboven naar rechtsonder:
Nikita van Os, Candia Kuipers, Marjolein Tibboel en Kimberley Herdigein

Ons recruitmentteam bestaat uit een hecht groepje professionals die zich dagelijks inzetten om de sollicitatiebeleving voor de sollicitant zo goed en prettig mogelijk in te richten. Onze visie is dat wij het voor iedereen gemakkelijk maken om bij het HagaZiekenhuis te solliciteren.

Waarom wij dat doen? Talent in welke vorm dan ook is schaars en waarschijnlijk al aan het werk. Wij willen de tijd die besteed moet worden aan het sollicitatieproces dan ook zo kort mogelijk houden. Wij willen graag in contact komen om daarna samen te bepalen of de kwaliteit, competenties en bagage welke de sollicitant in huis heeft bij het HagaZiekenhuis past. Met het lanceren van onze nieuwe WerkenbijHaga website kan je dan ook via LinkedIn, Facebook, Twitter bij ons solliciteren en natuurlijk ook per mail. Daarnaast kan en mag je jezelf presenteren via een video. Jij kiest zelf hoe je reageert op die mooie kans.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

(070) 210 4500
Recruitment@hagaziekenhuis.nl

Groet, Team Recruitment!

Candia Kuipers - Hoofd Recruitment & Flexbureau

Waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga? Omdat ik samen met het topteam van recruitment- en flexbureaucollega’s in mag spelen op het steeds veranderende speelveld van arbeidsmarkt en zorglandschap. Zo kunnen wij bevlogen huidige en toekomstige medewerkers meenemen op een prachtige reis binnen het HagaZiekenhuis. Een reis van loopbaan naar carrièredroom, waarbij ontwikkeling, ambitie en balans hand in hand gaan. Wie weet wordt die droom wel werkelijkheid binnen het Haga… Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dromen werkelijkheid te laten worden!

Kimberley Herdigein - Recruiter

Het vinden van gemotiveerde mensen, passend bij de functie én bij de organisatie, dat is hetgeen waar ik energie van krijg. Met mijn enthousiasme en positiviteit probeer ik, samen met het team, onderdeel te zijn van een mooie candidate journey. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het een kunst om goede mensen te vinden, maar minstens zo belangrijk om ze ook te boeien en te binden. Ik ben dan ook continue op zoek naar de juiste balans tussen de wensen van de kandidaat en de mogelijkheden binnen het HagaZiekenhuis.

Marjolein Tibboel - assistent recruiter

Klantgerichtheid staat voor mij op nummer één. Ik ben dan ook altijd op zoek naar hoe we nog klantgerichter en efficiënter te werk kunnen gaan, zodat we onze kandidaten de beste hulp kunnen bieden. Daarnaast vind ik het heel leuk om écht betrokken te zijn bij de sollicitant. Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen het HagaZiekenhuis zie ik het dan ook als een mooie uitdaging om de juiste match tussen een kandidaat en de afdeling te maken.

Nikita van Os - assistent recruiter

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Een boodschap overbrengen die matcht met de werkelijkheid, daar zit mijn kracht. Zo maak je de beste match! De juiste kandidaat op de juiste plaats, maar ook zorgen voor een langdurige samenwerking. Korte lijnen, snelle reacties, betrokkenheid en makkelijk benaderbaar. Ga jij net als mij de uitdaging aan binnen het HagaZiekenhuis? Ik help je graag verder.