Het Recruitment team

Ons recruitmentteam bestaat uit een hecht groepje professionals die zich dagelijks inzetten om de sollicitatiebeleving voor de sollicitant zo goed en prettig mogelijk in te richten. Onze visie is dat wij het voor iedereen gemakkelijk maken om bij het HagaZiekenhuis te solliciteren.

Waarom wij dat doen? Talent in welke vorm dan ook is schaars en waarschijnlijk al aan het werk. Wij willen de tijd die besteed moet worden aan het sollicitatieproces dan ook zo kort mogelijk houden. Wij willen graag in contact komen om daarna samen te bepalen of de kwaliteit, competenties en bagage welke de sollicitant in huis heeft bij het HagaZiekenhuis past. Met het lanceren van onze nieuwe WerkenbijHaga website kan je dan ook via LinkedIn, Facebook, Twitter bij ons solliciteren en natuurlijk ook per mail. Daarnaast kan en mag je jezelf presenteren via een video. Jij kiest zelf hoe je reageert op die mooie kans.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

(070) 210 4500
Recruitment@hagaziekenhuis.nl

Groet, Team Recruitment!

Candia Kuipers - Hoofd Recruitment & Flexbureau

Waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga? Omdat ik samen met het topteam van recruitment- en flexbureaucollega’s in mag spelen op het steeds veranderende speelveld van arbeidsmarkt en zorglandschap. Zo kunnen wij bevlogen huidige en toekomstige medewerkers meenemen op een prachtige reis binnen het HagaZiekenhuis. Een reis van loopbaan naar carrièredroom, waarbij ontwikkeling, ambitie en balans hand in hand gaan. Wie weet wordt die droom wel werkelijkheid binnen het Haga… Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dromen werkelijkheid te laten worden!

 

Rachel Kabelaar - Recruitment marketeer

De juiste mensen vinden door de juiste boodschap naar buiten te brengen, dat is waar ik energie van krijg. Door met een creatieve blik te kijken naar vacatureteksten en toffe wervingscampagnes op te stellen, hoop ik potentiële kandidaten te prikkelen en ze hun plek te laten vinden binnen het HagaZiekenhuis. Ik word dan ook heel enthousiast van het bieden van passend advies. Dus, of het nu tekst, beeld of persoonlijk contact is, alles staat voor mij in het teken van kandidaten op de juiste plek krijgen.

Marjolein Tibboel - assistent recruiter

Klantgerichtheid staat voor mij op nummer één. Ik ben dan ook altijd op zoek naar hoe we nog klantgerichter en efficiënter te werk kunnen gaan, zodat we onze kandidaten de beste hulp kunnen bieden. Daarnaast vind ik het heel leuk om écht betrokken te zijn bij de sollicitant. Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen het HagaZiekenhuis zie ik het dan ook als een mooie uitdaging om de juiste match tussen een kandidaat en de afdeling te maken.