Het Recruitment team

Ons Recruitment team bestaat uit meerdere professionals welke zich inzetten om de sollicitatie beleving voor de sollicitant zo goed en prettig mogelijk in te richten. Onze visie is dat wij het voor iedereen gemakkelijk maken om bij het HagaZiekenhuis te solliciteren.

Waarom wij dat doen? Talent in welke vorm dan ook is schaars en waarschijnlijk al aan het werk. Wij willen de tijd die besteed moet worden aan het sollicitatieproces dan ook zo kort mogelijk houden. Wij willen graag in contact komen om daarna samen te bepalen of de kwaliteit, competenties en bagage welke de sollicitant in huis heeft bij het HagaZiekenhuis past. Met het lanceren van onze nieuwe WerkenbijHaga website kan je dan ook via LinkedIn, Facebook, Twitter bij ons solliciteren en natuurlijk ook per mail. Daarnaast kan en mag je jezelf presenteren via een video. Jij kiest zelf hoe je reageert op die mooie kans.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

(070) 210 4500
Recruitment@hagaziekenhuis.nl

Groet, Team Recruitment!

Werner Dijkstra - projectmanager en coördinator recruitment

Aantrekken van betrokken, gedreven en talentvolle medewerkers voor onze mooie organisatie; als recruitment team hebben we een prachtige uitdaging! In nauwe samenwerking met het management dragen we bij aan een goede bezetting en samenstelling van het Haga team.

Binnen het recruitment team is mijn focus er op gericht om samen met het team continu te verbeteren en als team wendbaar te zijn om in te kunnen spelen op kansen en vragen van onze (interne) klanten.

Groet, Werner Dijkstra

Charlotte de Groot - recruiter

Als je de keuze hebt uit tal van vacatures bij verschillende ziekenhuizen, hoe kan ik er dan voor zorgen dat je juist bij het Hagaziekenhuis gaat solliciteren? Ik vind het een uitdaging om iedere vacature weer zo neer te zetten dat hij de juiste boodschap overbrengt, je er energie van krijgt én nog eens opvalt!

Niet alleen op papier, maar ook via video, fotografie en andere media. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op. Groet Charlotte de Groot

Marjolein Tibboel - assistent recruiter

Een klant- en dienstverlenende organisator, die graag samen met een team tot resultaten komt. Altijd op zoek naar hoe er klantgerichter en efficiënter gewerkt kan worden. Loyaal en betrokken bij klanten, collega’s en de organisatie. Kijkt breder dan alleen haar eigen verantwoordelijkheden.