Kom je koffiedrinken?

Hoe is de sfeer op de afdeling? Waaruit bestaan de werkzaamheden? Is het HagaZiekenhuis een goede werkgever? En wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Het zijn vragen waar jij misschien een antwoord op wil hebben voordat je besluit te solliciteren. En dat snappen we heel goed. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Geheel vrijblijvend uiteraard. De koffie staat voor je klaar. Hoe drink jij ‘m het liefst?

Werk je nu al in de zorg of ben je net klaar met een zorgopleiding? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken met misschien wel jouw toekomstige afdeling.

Meld je eenvoudig aan voor een kennismakingsafspraak door een mailtje te sturen recruitment@hagaziekenhuis.nl. Vermeld in je bericht of je een zorgachtergrond hebt en welke functie je interessant lijkt. Laat ons ook weten welke dag(en) en tijd(en) jou goed uitkomen. De betreffende zorgafdeling of afdeling Recruitment neemt contact met je op om de afspraak te plannen.

Wil je na je kennismakingsafspraak graag een keertje meelopen? Of wil je meteen al een dagje meedraaien? Laat dit ook weten in een mailtje naar recruitment@hagaziekenhuis.nl. Je bent van harte welkom!

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok