Onze kernwaarden

Het HagaZiekenhuis is hét toonaangevende topklinisch opleidingsziekenhuis van de regio Haaglanden met 23 medisch specialistische opleidingen, waarvan 14 poortspecialismen. Het HagaZiekenhuis biedt uitstekende basiszorg en onderscheidt zich in topklinische functies zoals bijvoorbeeld het Hart- en Vaatcentrum en de geneeskunde bij kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis. Bovendien huisvest het ziekenhuis één van de drukst bezochte SEH afdelingen van Nederland. Kortom een ideale setting voor ambitieuze professionals. Het HagaZiekenhuis is samen met het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, onderdeel van de Reinier Haga Groep.

Wij werken vanuit onze kernwaarden zijn zorgzaamheid, innovatie en samenwerking, altijd in dienst van de patiënt. Dit is wat werken in het HagaZiekenhuis bijzonder maakt.

Zorgzaamheid

Door zorgzaam te zijn, streven we naar medische topkwaliteit voor de patiënt in een prettige omgeving. Daarbij kijken we naar wat de patiënt belangrijk vindt, dat zit ook in kleine dingen. Bijvoorbeeld regelen dat de partner van de patiënt mee kan eten, zodat ze meer tijd samen hebben.

Innovatie

Innovatie is letterlijk terug te zien zodra je het ziekenhuis binnen komt. De nieuwe ‘lichtstraat’ verbindt het oude gedeelte van het ziekenhuis aan het splinternieuwe OK complex en het Juliana KinderZiekenhuis. Innovatie betekent volgens ons ook continu naar verbetering streven. Op medisch-specialistisch en verpleegkundig terrein, maar ook in de ontwikkeling van medewerkers, ICT en vernieuwbouw. Bij het streven naar de beste kwaliteit, vinden we het in iedere functie belangrijk om feedback te geven en ontvangen. Zo werken we aan een gezamenlijk resultaat: het leveren van de beste zorg in een prettige werkomgeving.

Samenwerking

Het leveren van de beste zorg bereiken we alleen wanneer we op alle vlakken samenwerken: collega’s, patiënten, naasten van de patiënt, andere zorginstellingen, verwijzers, verzekeraars en zorgautoriteiten. Daarnaast werken we steeds nauwer samen met het Reinier de Graaf en het LangeLand Ziekenhuis, waarmee we bestuurlijk gefuseerd zijn.

De 3 kernwaarden maken niet alleen het ziekenhuis bijzonder, ze maken vooral de Haga-medewerkers bijzonder. En daar zijn wij trots op. Kun jij je ook identificeren met onze kernwaarden? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok