Over het Haga

Het HagaZiekenhuis? Dat ben ik.

Ik ontmoet patiënten op bijzondere en kwetsbare momenten in hun leven. Ze geven mij hun vertrouwen. En ik geef hen de best mogelijke zorg én aandacht.

Haga zijn we samen. Jij en ik. Nuchter en serieus, maar ook met een lach. Ik sta voor je klaar als het nodig is. En ik neem de tijd voor je. Jouw verhaal doet ertoe.

Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis kun jij je echt onderscheiden. Met verschillende opleidingen, afdelingen en disciplines is er keuze genoeg. Samen bedenken we wat jíj́ morgen kan doen. Vanuit jóúw talenten en ambities.

Iedere patiënt is uniek. En dat geldt natuurlijk ook voor collega’s. Die veelzijdigheid maakt ons wie we zijn. Samen maken we het verschil.

Ik ben Haga. Jij ook? Bekijk onze vacatures.

Kernwaarden

Wij werken vanuit onze kernwaarden zijn zorgzaamheid, innovatie en samenwerking, altijd in dienst van de patiënt. Dit is wat werken in het HagaZiekenhuis bijzonder maakt.

Zorgzaamheid

Door zorgzaam te zijn, streven we naar medische topkwaliteit voor de patiënt in een prettige omgeving. Daarbij kijken we naar wat de patiënt belangrijk vindt, dat zit ook in kleine dingen. Bijvoorbeeld regelen dat de partner van de patiënt mee kan eten, zodat ze meer tijd samen hebben.

Innovatie

Innovatie is letterlijk terug te zien zodra je het ziekenhuis binnen komt. De nieuwe ‘lichtstraat’ verbindt het oude gedeelte van het ziekenhuis aan het splinternieuwe OK complex en het Juliana KinderZiekenhuis. Innovatie betekent volgens ons ook continu naar verbetering streven. Op medisch-specialistisch en verpleegkundig terrein, maar ook in de ontwikkeling van medewerkers, ICT en vernieuwbouw. Bij het streven naar de beste kwaliteit, vinden we het in iedere functie belangrijk om feedback te geven en ontvangen. Zo werken we aan een gezamenlijk resultaat: het leveren van de beste zorg in een prettige werkomgeving.

Samenwerking

De beste zorg leveren we wanneer we op alle vlakken samenwerken. Dat doen we onder andere met andere zorginstellingen, verwijzers, verzekeraars en zorgautoriteiten. We werken op dit moment aan een fusie met het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok