Regioavond opleiding Radiotherapeutisch laborant

 

Regioavond opleiding Radiotherapeutisch laborant

 

Ontdek welke opleiding binnen de regio bij jou past

Woensdag 16 november
18:00 – 20:00 uur
HagaZiekenhuis

Meld je aan

Je kunt de hbo opleiding tot Radiotherapeutisch laborant op verschillende plekken volgen. Elk nét even anders. Op onze regioavonden kijken we samen met jou bij welke opleiding jij het best tot je recht komt.

Krachten bundelen

Om jou zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden binnen onze regio bundelen we onze krachten. Samen met de andere ziekenhuizen en behandelcentra uit Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam/Dordrecht.

Op het programma

Wat houdt het vak Radiotherapeutisch laborant in? Wat zijn de verschillende ziekenhuizen waar je aan de slag kunt? Daar nemen we je in mee. Ook krijg je een unieke rondleiding op de afdelingen die meedoen. En uiteraard kun je al je vragen stellen aan de collega’s van de verschillende ziekenhuizen die aanwezig zijn.

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je aan per mail en wees verzekerd van een plekje.

Je ontvangt enkele dagen van tevoren een bevestigingsmail met meer informatie.

 

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok