Solliciteren: Hoe werkt het?

1. Solliciteren

Solliciteer eenvoudig met één druk op de (solliciteer)knop. Stuur je CV en motivatie mee zodat de collega’s van recruitment jou kunnen voorstellen aan de afdeling waar jij hebt gesolliciteerd.

2. Gesprekken

We laten je weten of je wordt uitgenodigd op gesprek. We nemen contact met je op om een moment af te spreken waarop het ons beiden schikt.

Wil je eerst sfeer proeven? Eerst een dag meelopen mag natuurlijk ook!

3. Arbeidsvoorwaarden

Wanneer we beiden enthousiast zijn om met elkaar aan de slag te gaan, volgt een arbeidsvoorwaarden-gesprek. Je ontvangt van ons informatie over onze arbeidsvoorwaarden, zodat je je goed kunt voorbereiden op je arbeidsvoorwaardengesprek én alvast kennis kunt maken met ons ziekenhuis.

4. Laatste gegevens

Wanneer wij er samen uit zijn gekomen bij de arbeidsvoorwaarden (daar gaan wij wel vanuit!), ontvangen we graag nog een aantal laatste gegevens om jouw indiensttreding in orde te maken. Wij gaan hard aan de slag om ervoor te zorgen dat alles klaarstaat op jouw eerste werkdag!

5. Welkom bij Haga!

Je verdere kennismaking met HagaZiekenhuis kan beginnen!

Succes met je nieuwe baan!

 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voor iedere nieuwe medewerker geldt de voorwaarde dat binnen 2 maanden na aanvang van het dienstverband een nieuwe Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet worden overlegd. De kosten van het aanvragen van de nieuwe VOG worden natuurlijk door het HagaZiekenhuis vergoed.

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok