Solliciteren: hoe werkt het?

1. Solliciteren

Solliciteer eenvoudig met één druk op de (solliciteer)knop, je ontvangt direct een automatische ontvangstbevestiging van je sollicitatie.

2. Eerste selectie

Ons recruitmentteam maakt een eerste selectie op basis van je CV en motivatie, we laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

3. Goed gesprek

We nemen contact met je op om een moment af te spreken waarop het ons beiden schikt, daarna ontvang je van ons een uitnodiging per mail.

Wil je eerst sfeer proeven? Eerst een dag meelopen mag natuurlijk ook!

4. Ons voorstel

Wanneer we beiden enthousiast zijn om met elkaar aan de slag te gaan, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Je ontvangt van ons de nodige informatie, zodat je je goed kunt voorbereiden op je arbeidsvoorwaardengesprek én alvast kennis kunt maken met ons ziekenhuis. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek doen wij jou een passend voorstel.

5. Jouw contract

Wanneer wij er samen uit zijn gekomen met de arbeidsvoorwaarden (daar gaan wij wel vanuit!), ontvangen we graag nog een aantal laatste gegevens om jouw indiensttreding in orde te maken. Daarna ontvang je van ons je contract en gaan wij hard aan de slag om ervoor te zorgen dat alles klaarstaat op jouw eerste werkdag!

6. Welkom bij Haga!

Welkom bij het HagaZiekenhuis! Als nieuwe collega nodigen wij je uit voor onze introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers, tijdens de introductiebijeenkomst maken we kennis met elkaar en vertellen we meer over ons prachtige ziekenhuis.

Succes met je nieuwe baan!

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voor iedere nieuwe medewerker geldt de voorwaarde dat binnen 2 maanden na aanvang van het dienstverband een nieuwe Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet worden overlegd. De kosten van het aanvragen van de nieuwe VOG worden natuurlijk door het HagaZiekenhuis vergoed.

Cookie melding

Wij maken alleen gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer informatie in ons Privacy Statement.

Deze website werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een van de laatste browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Firefox.

Ok