Direct naar inhoud

Geef je carrière een boost!

Je bent al even werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en je bent er ook van overtuigd dat jouw toekomst in het ziekenhuis ligt. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen en blijft groeien?

Geef je carrière een boost!

Ambities verschillen per persoon, iedereen is anders. Met behulp van een carrière coach word je geholpen om na te denken over je loopbaan, doelen, wensen en ambities. Misschien weet je nog niet goed welke afdeling of specialisme bij je past. Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) geven we je inzicht in jouw talenten en carrièremogelijkheden. En we bieden je daarnaast de kans om op verschillende afdelingen te werken en te ontdekken wat je écht leuk vindt.

Coaching

Of je jouw stip op de horizon al wel helemaal helder voor ogen hebt of niet, wij ondersteunen jouw ontwikkeling met een persoonlijk en professioneel ontwikkelplan. Dit plan is volledig afgestemd op jouw wensen en jouw niveau. Je bespreekt jouw einddoel en de route daar naartoe samen met de coach. Wat dit einddoel is, bepaal je zelf. Je kunt bijvoorbeeld (verder) ontwikkelen als afdelingsverpleegkundige. Maar misschien gaat jouw hart wel sneller kloppen van een baan bij de Dialyse, Oncologie, Hematologie, Intensive Care of Spoedeisende Hulp!

Het ontwikkeltraject is persoonlijk, maar je bent natuurlijk niet alleen. Naast de hulp van je coach heb je ook regelmatig contact met collega’s die ook deelnemen aan dit mooie ontwikkeltraject. Je ziet elkaar bij scholingen, intervisies, klinisch redeneren of een leuke activiteit, zoals een groepsborrel.

Onze verpleegkundigen en carrière coach delen hun ervaringen in onderstaande video:

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Wat verwachten we van jou?

  • Een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde.

  • Big registratie.

  • Minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring.

Natuurlijk hechten we niet alleen waarde aan jouw diploma’s en werkervaring, we vinden jou als persoon minstens zo belangrijk. Je bent enthousiast en leergierig, je bent er aan toe om jouw carrière een boost te geven! We helpen je om alles uit je carrière te halen, maar jouw eigen inzet daarin is natuurlijk essentieel.

Hier kan je op rekenen:

  • Een dienstverband van 24 tot 36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.

  • Op basis van ervaring word je ingeschaald in FWG 45 conform de CAO Ziekenhuizen.

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij werkgever HagaZiekenhuis.

  • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

  • Naast 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.

  • Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus-/tramhalte ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed en je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.

Solliciteren?

Is de Haga Carrièreboost echt iets voor jou? Ga dan naar de vacature: Geef je carrière een boost! (werkenbijhaga.nl)