Direct naar inhoud

Ben je 18 jaar of ouder? En op zoek naar een bijbaan naast je studie of in je tussenjaar? Ga aan de slag als werkstudent in het HagaZiekenhuis Den Haag en ondersteun onze zorgverleners op de verpleegafdelingen, de Spoedeisende Hulp (SEH) of het Hotelteam. Liever iets administratiefs? Dat kan ook. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan de beste zorg voor onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als werkstudent kan je in het HagaZiekenhuis Den Haag op verschillende plekken aan de slag:

  • Studeer je geneeskunde of ben je in opleiding tot verpleegkundige / medisch hulpverlener?
    Dan zetten we je graag in als ‘buddy’ op een verpleegafdeling, in het Juliana Kinderziekenhuis of op de SEH. In deze rol neem je eenvoudige taken over van de verpleegkundige. Je leert hoe het is om zorg te verlenen in een groot ziekenhuis. Zo doe je waardevolle ervaring op. Als buddy kan je op wisselende of vaste tijden worden ingezet. Bijvoorbeeld tijdens een ochtend- of avonddienst. Net wat goed bij jou past. Deze bijbaan is ook ideaal als je flexibele schooltijden hebt.

  • Doe je de opleiding Voeding & Diëtetiek?
    Vanaf je tweede leerjaar kan je aan het werk als voedingsassistent student bij het Hotelteam. In deze functie voorzie je onze patiënten op verschillende afdelingen van eten en drinken. Je ondersteunt het vaste team van voedingsassistenten en verpleegkundigen. Als voedingsassistent student heb je veel contact met patiënten. Je zorgt er mede voor dat patiënten een fijn verblijf hebben en zich welkom voelen in het HagaZiekenhuis.

  • Doe je een andere opleiding of heb je een tussenjaar?
    Dan is een administratieve functie misschien wel iets voor je. De inhoud van het werk kan per afdeling verschillend zijn. We bespreken graag met je wat het beste bij jou past.

Wat ga je verdienen?

Met jouw bijbaan verdien je € 14,61 bruto per uur. Je krijgt een 0-urencontract in het HagaZiekenhuis.

Solliciteren?

Bekijk in het vacatureoverzicht welke studentenbijbanen beschikbaar zijn:

Vacatures (werkenbijhaga.nl)