Direct naar inhoud

Jouw sollicitatie

Je hebt een interessante vacature gezien en solliciteert via het online sollicitatieformulier. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten wat er met jouw sollicitatie gebeurt. Daarom leggen we hier uit wat kan je van ons kunt verwachten.

Zo werkt ons sollicitatieproces

Sollicitatie ontvangen

Je krijgt van ons een bevestiging zodra je sollicitatie binnen is.

Eerste selectie

De recruiters maken een eerste selectie op basis van je cv en/of motivatiebrief. We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Goed gesprek

We nemen contact met je op om een moment af te spreken waarop het ons beiden schikt, daarna ontvang je van ons een uitnodiging per mail.

Vervolggesprek

De vierde stap kan bestaan uit een tweede kennismakingsgesprek, een (online) assessment of een meeloopmoment op de afdeling.

Aanbieding

Zijn we beiden enthousiast om met elkaar aan de slag te gaan? Dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Tijdens het arbeidsvoor-waardengesprek doen wij jou een passend voorstel.

Om in dienst bij het Haga te kunnen treden: 

  • Is een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist
  • Doen wij een referentiecheck.

We plaatsen onze vacatures zowel intern als extern. We vinden het belangrijk om mobiliteit en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Daarom heeft bij gelijke geschiktheid een interne sollicitant voorrang.

Het Recruitment team van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectie bureaus.