Direct naar inhoud
Verpleegkundige Oncologie Hematologie 2200 px Verpleegkundige Oncologie Hematologie 2200 px

Leerwerkplekken beroepsopleiding

Wil je graag een beroepsopleiding doen, maar niet iedere dag in de schoolbanken zitten? Kies dan voor een leerwerkplek in het HagaZiekenhuis. In deze baan doe je vooral veel praktijkervaring op in een veilige en professionele leeromgeving. Samen met de theorielessen op school of thuis werk jij binnen een aantal jaar toe naar jouw felbegeerde diploma. En het leuke is: je krijgt gewoon betaald!

In het HagaZiekenhuis doen we er iedere dag alles aan om onze patiënten de beste zorg te geven. Maar dat is niet het enige wat we belangrijk vinden. Als opleidingsziekenhuis leiden we de artsen, verpleegkundigen en andere (zorg)professionals van de toekomst op. In HagaZiekenhuis Den Haag en HagaZiekenhuis Zoetermeer bieden we verschillende leerwerkplekken aan. Voor de meeste opleidingen werken we hierin samen met Volg je hart.

Locatie Den Haag

Locatie Den Haag

Locatie Zoetermeer

Locatie Zoetermeer

Vind jouw leerwerkplek!

In het vacatureoverzicht zie je welke leerwerplekken er op dit moment zijn. Is jouw droombaan nu niet beschikbaar? Meld je dan aan voor de Job Alert. Je krijgt dan een e-mail als er een plekje vrijkomt. 

Bekijk de vacatures