Direct naar inhoud

Kom werken op afdeling Verloskunde in Zoetermeer!

Het HagaZiekenhuis biedt ook in de toekomst geboortezorg aan in Zoetermeer. Veilig bevallen dicht bij huis blijft daardoor mogelijk voor vrouwen uit de Zoetermeerse regio. Voor de beste zorg rondom de bevalling hebben we jou nodig. Kom jij bij ons werken?

Zijn Zoetermeerse zwangeren bij jou in de juiste handen?

Goede kwaliteit van zorg, een prettige werksfeer in een hecht team en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dat is wat een baan op afdeling Verloskunde in HagaZiekenhuis Zoetermeer zo mooi maakt. Het ziekenhuis is een fijne plek om te werken én te bevallen dankzij de persoonlijke aandacht en ruimte voor individuele wensen van zwangeren, zoals bevallen in bad en pijnstilling via Virtual Reality. Die plek wordt de komende jaren nog fijner: uiterlijk in 2030 biedt HagaZiekenhuis Zoetermeer geboortezorg in een gloednieuw ziekenhuisgebouw met de modernste geboortezorgvoorzieningen.

Niet alleen werken, ook wonen in Zoetermeer wordt nog aantrekkelijker voor jou als zorgprofessional. Gemeente Zoetermeer maakt werk van betere kansen op een woning én onderzoekt de mogelijkheden voor 24/7 kinderopvang voor zorgmedewerkers. Bovendien heeft de gemeente toegezegd zich in te spannen voor een betere bereikbaarheid van het ziekenhuis.

Zorg jij ervoor dat Zoetermeerders hun kind veilig op de wereld brengen in de vertrouwde omgeving van hun ‘eigen’ ziekenhuis? Bekijk de vacature en solliciteer.

Bekijk de vacature

Obstetrieverpleegkundige

Obstetrieverpleegkundige

Meer informatie of een dagje meelopen?

Neem contact op met team Recruitment via 070-2104500 of mail naar recruitment@hagaziekenhuis.nl.